Smykker som souvenir fra Bornholm. Målgruppen er de 600.000 turister, der besøger Bornholm om året. Smykkerne, der er  håndlavede, er designet med udgangspunkt i den bornholmske natur. Smykkerne er fremstillet på Bornholm og der anvendes til dels materialer fra Bornholm

Anders Egedal blev uddannet guldsmed i 1994 og har efterfølgende arbejdet med smykker, både som selvstændig og som guldsmedesvend hos bl.a. Ole Lynggaard.

Virksomheden Guldsmed Anders E har eksisteret i 12 måneder:  website, visitkort,  fire forskellige kollektioner (Magma, Bornholm, Bobler, Vielsesringe)  og salg i fire butikker på Bornholm.

Anders’ håb med 588 var, at han evt. fik sin egen butik eller blev en del af et værkstedsfællesskab; at han ville få en masse indspark til markedsføring og profilering via sociale medier; at komme igang med en helt ny kollektion primært til websalg; at få værktøjer til at optimere sit salg via webshoppen, Desuden har Anders en plan om at blive en del af ACAB (Arts Craft Association Bornholm).

   

588 er Bornholms iværksætterprogram – drevet af Business Center Bornholm og finansieret med støtte fraBornholms Vækstforum og EUs Socialfond. 588 HOVEDKVARTER: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø – kontakt@588.dk