Glaspuster Morten Klitgaard. Hvordan kommer man fra værksted til internationalt marked med en unika produktion af glas?

Morten Klitgaard vil sælge unika glas på Internationalt niveau, gennem gallerier, kunstmesser, udstillinger og udsmykningsopgaver. Behovet for lige netop disse high end produkter, er i stor vækst. I en verden hvor mange nye opfindelser, digitale 4.0 muligheder og internet of things er dukket op, bliver der en endnu større plads til netop mit autentiske, nærværende glas i høj håndværksmæssig kvalitet.

Men hvordan kommer man fra værksted til marked? Morten håber af 588 kan give  nogle af de trædesten, der kan bringe ham i mål med projektet.

Morten er bachelor fra Kunstakademiets Designskole. Han har arbejdet på mange forskellige glas-værksteder i Norden og har blandt andet taget Master class med Dante Marioni  og arbejdet som  personlig assistent for Tobias Møhl – én af verdens bedste glaskunstnere.

»Jeg er en nørd, og er stolt af det. Jeg har elsket at arbejde med glas og er super nysgerrig og søger efter ny viden og indsigt hele tiden.«

 

Morten Klitgaard

Web

   

588 er Bornholms iværksætterprogram – drevet af Business Center Bornholm og finansieret med støtte fraBornholms Vækstforum og EUs Socialfond. 588 HOVEDKVARTER: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø – kontakt@588.dk