Om 588

588 er en bornholmsk affyringsrampe. En lang sprint. Fra idé til marked. Klar til investorer. Klar til kunder. Klar på 22 uger.

Affyringsrampen

588 startup-program er en accelerator, skræddersyet til at bringe dit startup projekt fra idé til marked på 22 uger. Du får værktøjer, viden og sparring mens du udvikler, konceptualiserer, markedsfører og afprøver din forretningsidé.

Efter 22 uger er du klar. Du står med en 1:1 prototype af din idé. Du har styr på dit dna og står med et meget klart billede af branding, markedsføring og grafisk identitet. Den første emballage, den første video har set dagens lys. Dit produkt har – i flere omgange – været en tur i testbænken. Forbrugerne har talt. Du har lyttet og din pop-up-shop giver dig de første salg. Crowdfunding- kampagnen er planlagt. Investor-pitchet sidder lige i skabet. Du har styr på team, samarbejds- partnere, netværk og den rigtige vej til markedet. Begynderfejlene rettet. Dækkene på budcyklen pumpet. Du er klar.

September 2018 startede HOLD1 op, og HOLD starter april 2019.

Hele Bornholm i spil

588 kobler din startup med det bornholmske erhvervsliv og de ressourcer, der findes i Bornholms 588 km2 store økosystem for iværksætteri. Det betyder, at din startup vil nyde godt af stærke brands, stærke netværk, stærke virksomheder og ikke mindst specialiseret viden og skræddersyet teknologi inden for fødevarer, produktion og turisme.

1:1 Prototyper

588’s innovationspartnere sikrer f.eks. at du får adgang til at udvikle 1:1 prototyper.
Som 588-startup er der afsat 20.000 kr. + moms til dit arbejde med at udvikle prototyper, tekniske løsninger, rådgivning og anden assistance.

4×2 dage i Nexø

Kernen i programmet er 4 intensive startup-camps af hver 2 dages varighed. De afvikles i 588’s hovedkvarter på iværksætterhuset Møbelfabrikken i Nexø.
Dine og de andre startups ressourcer og kompetencer boostes af et skræddersyet udvalg af erhvervsfolk, rådgivere og gæster. Arbejdsprocessen er baseret på forskellige typer af designsprint.
Indimellem arbejder projekterne selvstændigt og får hjælp fra rådgivere og lokale virksomheder:

■ Udvikling af virksomhedsidé og forretningsmodel
■ Produktudvikling og fremstilling af fysiske prototyper
■ Salg, markedsføring og kommunikation
■ Finansiering, investorer og crowdfunding
■ Matchmaking, netværk og samarbejdspartnere

Der arrangeres løbende online-sessioner og -vejledninger, og du inviteres til relevante netværks- arrangementer, møder og seminarer.
I samtlige 22 uger har du fri adgang til lokaler i 588’s hovedkvarter på Møbelfabrikken i Nexø.

Indimellem

Indimellem arbejder projekterne selvstændigt og får hjælp fra rådgivere og lokale virksomheder:

■ Udvikling af virksomhedsidé og forretningsmodel
■ Produktudvikling og fremstilling af fysiske prototyper
■ Salg, markedsføring og kommunikation
■ Finansiering, investorer og crowdfunding
■ Matchmaking, netværk og samarbejdspartnere

Der arrangeres løbende online-sessioner og -vejledninger, og du inviteres til relevante netværksarrangementer, møder og seminarer.
I samtlige 22 uger har du fri adgang til lokaler og faciliteter 588’s hovedkvarter i Møbelfabrikken i Nexø. Møbelfabrikken tilbyder endvidere overnatning, mødelokaler, værksteder med videre til fornuftige priser.

Hvem kan ansøge?

■ Startup-projekter, der har haft cvr-nummer fra 0-3 år, kan ansøge.
■ Startup-projekter uden cvr-nummer kan ansøge.

Hvordan ansøger du?

Du ansøger ansøger ved at indsende en beskrevet forretningside med markedspotentiale og en angivelse af de tidsmæssige ressourcer, projektet kan afsætte til forløbet.

Hvad koster det?

Brugerbetalingen er på 1.500 kr. per person, inklusive overnatning og bespisning.

Hvem

588 er udviklet af og drives i regi af Business Center Bornholm. 588 er Bornholms iværksætterprogram. 588 finansieres med støtte fra Bornholms Vækstforum og EUs Socialfond.

Hvornår?

HOLD1 startede september 2018, og HOLD2 april 2019.

Spørgsmål?

Søren Femmer Jensen:
588-projektleder
soren.jensen@588.dk
tlf. 3027 9111.

   

588 er Bornholms iværksætterprogram
– drevet af Business Center Bornholm og finansieret med støtte fraBornholms Vækstforum og EUs Socialfond.

588 HOVEDKVARTER: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø – kontakt@588.dk