Innovationspartnere

Kernen i 588 er tillid, samarbejde og netværk. Tillid mellem vores innovationspartnere og iværksættere.

På denne side offentliggører vi løbende de virksomheder der har meldt sig som Innovationspartnere til 588-deltagerne.
Vi er i løbende dialog med deltagerne om deres behov. Vi tager derfor også løbende nye Innovationspartnere ind.

Oversigt over vores innovationspartnere

Kvickly Nexø

Om os: Coop repræsenterer mange forskellige dagligvarebutikker: Lige fra store varehuse med bredt udvalg og egne specialafdelinger til lokale nærbutikker med åbent alle ugens dage. Coop driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og coop.dk, samt datterselskaberne Irma A/S og Fakta A/S. Til sammen er det mere end 1200 butikker landet over.
Adresse: Købmagergade 12, 3730 Nexø
Tlf: 56 44 84 00
Website: www.kvickly.dk

Bornholms Landbrug

Om os: Bornholms Landbrug & Fødevarer vil være det foretrukne rådgivningshus på Bornholm for erhverv der beskæftiger sig med alle led i fødevareproduktionen. Bornholms Landbrug & Fødevarer vil være det rådgivningshus, der skaber værdi for vores kunder og som står for udvikling, innovation og vækst for landbrugserhvervet og øvrig fødevareproduktion.
Adresse: Rønnevej 1, 3720 Aakirkeby
Tlf: 56 90 78 00
Website: www.blf.dk

Høstet

Om os: HØSTET handler om rene råvarer og den gode smag, om nysgerrighed i forhold til at gå helt i dybden med en råvare og udforske hele det univers der efterhånden udfolder sig. HØSTET handler også om livet på landet, de gode oplevelser, om at dele viden og samarbejde. Og selve navnet HØSTET, handler om det, der er inden i glasset eller flasken, for det er HØSTET her hos os.
Adresse: Ibskervej 34, 3730 Nexø
Tlf: 53 54 21 24
Website: www.høstet.dk

Nxø Brewery

Om os: I Nexø på Bornholm brygger vi fermenterede læskedrikke af vandkefir. Baseret på økologiske råvarer for derved at skabe smagfulde resultater, der er synergi for krop og sjæl.
Adresse: Sønder Hammer 156, 3730 Nexø
Tlf: 22 58 91 35
Website: www.vandkefirperler.dk

Mie Mølgaard

Om os: Jeg arbejder primært med brugsting som kopper, skåle, vaser, kander og vægure, og jeg går meget op i at mine færdige produkter kommer ud med et lækkert, stilrent udtryk i håndlavet kvalitet. Jeg repræsenterer en ny generation af danske kunsthåndværkere som er uddannet på Bornholm, hvilket er årsagen til at jeg har valgt at starte en mindre keramikproduktion op her, i mit dejlige værksted i Rønne.
Adresse: Rådhusstræde 1a, 3700 Rønne
Website: www.miem.dk

Ailefo

Om os: I en fabrik på den smukke ø Bornholm, Danmark, producerer Ailefo Europas første og eneste økologiske modellervoks. En meget kreativ datter er årsagen. Ailefo’s grundlægger Christiane ønskede at skabe et produkt, der fjernede hendes egen bekymring for, hvad der mon blev optaget gennem huden eller munden under datterens kreative leg. Det måtte heller ikke skade det miljø, datteren skal vokse op i.
Adresse: Rabaekkevej 1B, 3700 Rønne
Tlf: 71 99 54 10
Website: ailefo.dk

Nordic Travel

Om os: Ved årtusindeskiftet blev Team Bornholm digitaliseret til www.teambornholm.se
I forbindelse med det, opstod samarbejdet med teknologivirksomheden Visit Group. Udover at føre Team Bornholm igennem den digitale transformation, blev grundstenene til dagens Nordic Travel lagt.
Adresse: Hamntorget 2, 271 42 Ystad
Tlf: 69 91 16 51
Website: nordictravel.dk

go Bornholm

Om os: GoBornholm er en tjeneste, hvor folk kan finde og booke overnatning og sjove aktiviteter til ferien på Bornholm. Vi har et stort lokalt netværk, og målet med vores platform er at skabe det bedste overblik over aktiviteter og overnatningsmuligheder på Bornholm, så brugerne nemt og billigt kan skræddersy deres ferie – lige meget om de er til camping eller sommerhus, windsurfing eller kajak.
Website: www.gobornholm.dk

Plantagen

Om os: Plantagen er en virksomhed under Bornholms Regionskommune. Plantagens hovedopgave er at give udsatte borgere mulighed for tilknytning til arbejdsmarkedet igennem afklarings- og ressourceforløb, skånejob, flexjob eller lignende. For at løse denne opgave driver vi gartneri på friland samt i drivhuse og har desuden snedkerværksteder, biavl og fødevareproduktion. Derved skaber vi meningsfyldte arbejdspladser til jobprøvning mv.
Ydelser: Friske grøntsager, frugt og bær. Marmelader, honning, eddiker og andre specialiteter. Trævarer, kasser og møbler.
Adresse: Østermarievej 4D, 3740 Svaneke
Tlf: 56 92 78 99
Website: www.plantagen-bornholm.dk

IS Kalas

Om os: Kalas (Sandvig IS Kalas) er historien om en en drøm der skulle prøves af…og som blev til meget mere end vi havde drømt for hele familien.
Vi producerer is på bornholmsk økologiske mælk og med en masse lokale frugter midt i klipperne i vandkanten.
Vi ønsker at vores gæster ikke bare nyder isen, men også det stykke af Bornholm, som folder sig ud foran cafeen.
Ydelser: udvikling/koncept/kommunikation evt. turisme
Adresse: Strandpromenaden 14, 3770 Allinge
Tlf: 60 19 13 84
Website: www.sandvigiskalas.dk

Trio Nexø A/S

Om os: Virksomheden fremstiller maskiner og fabriksanlæg til behandling af rejer og andre fiskearter – såvel landbaserede anlæg som anlæg ombord på fiskefartøjer. Virksomheden er specialist i maskinbygning og rustfrit stilarbejde samt fremstilling og reparation af hydrauliske anlæg.
Adresse: Industrivej 6, 3730 Nexø
Tlf: 56 49 28 48
Website: trionexoe.dk

GLAS- OG KERAMIKSKOLEN

Om os: Glas og keramikskolen er en del af KADK, som er Nordens førende akademi inden for arkitektur, design og konservering, Vores hovedaktiviteter er forankret i 7 institutter og en række programmer og enheder, der skaber uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation.
Adresse: Stenbrudsvejen 43, 3730 Nexø
Tlf:
Website: glasogkeramikskolen.dk

Sol over gudhjem

Om os: Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence og afholdes hvert år i Gudhjem på Bornholm. Arrangementet består af en kokkekonkurrence, dessertkonkurrence og et madmarked. Konkurrencen startede i 2009 og er i dag vokset til et stort gastronomisk univers, som hvert år tiltrækker mere end 10.000 foodies, besøgende, turister og journalister fra hele verden.
Konkurrencen har været med til at skabe opmærksomhed omkring Bornholm og Danmark som et gastronomisk mekka.
Adresse: Gudhjem, Bornholm
Tlf: 21 61 42 23
Website: www.sogk.dk

TEJN SMEDEFORRETNING

Om os: Vi er en “Kunst, Klejn og mirakel smedie”, vi er alsidige og prioritere kvalitet, arbejdsmiljø og den gode ledelse højt.
Produkter: Vi arbejder bla. med: sort Jern, aluminium, rustfri, POM,PE, nylon
Adresse: Havnevej 7, 3770 Allinge
Tlf: 56 48 08 73
Website: www.tejnsmed.dk

Bliv innovationspartner

[ninja_form id=4]

   

588 er Bornholms iværksætterprogram
– drevet af Business Center Bornholm og finansieret med støtte fraBornholms Vækstforum og EUs Socialfond.

588 HOVEDKVARTER: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø – kontakt@588.dk