Deltagere på HOLD2

 

HOLD2 i 588 består af 11 virksomheder.

Âvijll

Virksomhed: Âvijll
Beskrivelse: Âvijll er en lille bornholmsk ciderproducent. Vi brygger efter normandisk tradition, men med nordiske æbler og den bornholmske mineralholdige, klippejord og kølige skandinaviske havluft som vores terroir.
Hjemmeside: facebook.com/avijll/

Pure Rainforest Chocolate by Koefoed

Virksomhed: Pure Rainforest Chocolate by Koefoed
Beskrivelse: Ideen er, at Bornholm får et nyt gourmet produkt. Vores chokoladeforme og emballage er fremstillet med vores registrerede logo. Dette logo viser Bornholm og Fiji i skøn forening. Tanken er at vise, at bean-to-bar chokolade kan produceres lokalt. Fra jord til bord, fra ø til ø, fra kontinent til kontinent.
Hjemmeside: rainforestchocolate.dk

GROsmykker

Virksomhed: GROsmykker
Beskrivelse: Jeg vil gerne omlægge min virksomhed til en økologisk virksomhed som producerer økologiske sølvsmykker i eget design og kun bruger fairtrade guld og/eller genbrugsguld til massive guldsmykker.
Hjemmeside: facebook.com/GROsmykker/

Sjinjara

Virksomhed: Sjinjara
Beskrivelse: Jeg laver papirklip og skriver troldehistorier og har skabt en lille verden omkring mine ”Klippeøens Trolde”. Jeg kan lide at lave ting der er anderledes – gerne ud fra en idé om en eventyrlig, gammeldags, fortællende form for kunst, og meget gerne ved brug af naturlige, økologiske og bæredygtige materialer/råvarer. Jeg kunne tænke mig at arbejde med de gode historier der tager udgangspunkt i Bornholm, eventuelt med et islæt af eventyr, sagn og gamle fortællinger. Jeg vil gerne nå ud til både børn og voksne med åbne og fantasifulde sind.
Hjemmeside: facebook.com/Sjinjara/

MaYö

Virksomhed: Mayö
Beskrivelse: Missionen med produktet er at producere en mayonnaise af høj kvalitet med rene økologiske råvarer, der er så tro mod vores hjemmerørte mayonnaise som muligt. Visionen med produktet er at alle ingredienser er bornholmske: raffineret rapsolie og dijonsennep fra Lehnsgaard, æbleeddikke fra Mostballaden og æg fra Frostegård.

jiin

Virksomhed: jiin
Beskrivelse: We identify ourselves as makers. We want to share our story with our handmade objects. Jin’s primary working material is wood while Inkyong is an aspiring ceramist. We work together in all aspects of our projects from ideation to development and production. We aim to build a brand that focuses on craftsmanship, functionality and aesthetics.
Hjemmeside: jiin.dk

ViljeDesign

Virksomhed: ViljeDesign
Beskrivelse: Min forretningside er en servietholder for en enkelt serviet. Som en servietring, men med et nyt design.
Servietholderen, som er formet som en trekant, har jeg fået fremstillet i otte prototyper, fire i kobber og fire i messing.
Hjemmeside: på vej…

RÂR Naturhudpleje

Virksomhed: RÂR Naturhudpleje
Beskrivelse: Produktion og salg af hudplejeprodukter.
100 % vegansk produkter – også konserveringsmidlerne.
Jeg bruger økologiske og gerne lokale råvarer når det er muligt.
Hjemmeside: rarorganicare.dk

Rø Jordbrug

Virksomhed: Rø Jordbrug
Beskrivelse: Rø Jordbrug holder til på et lille landsted udenfor Rø. Her skal der skabes rammerne for produktion af forskellige lokale fødevarer. Der etableres i feb. 2019 et lokale til produktion af mikrogrønt. Æggene kommer fra høns som bor i mobile hønsehuse på markerne ved Rø Jordbrug. Dette ægpakkeri gør det muligt at sælge æggene til butikker og restauranter.
Hjemmeside: roejordbrug.dk

Fago

Virksomhed: Fago
Beskrivelse: Min idé går på at lave ergonomiske køkkenredskaber af træ, i et udvalg af størrelser.
Alt for mange masseproducerede køkkenredskaber i træ er formet efter, hvordan de kan produceres hurtigt og billigt. Dette resulterer bl.a. i skarpe kanter, uhensigtsmæssig vægtfordeling og håndtag som er ergonomisk dårlige at holde om.
Hjemmeside: instagram.com/fago_workshop/

Krebs Plantetryk

Virksomhed: Krebs Plantetryk
Beskrivelse: Krebs Plantetryk fremstiller unikke plantetrykte illustrationer inspireret af en lokal og stedsspecifik virkelighed i geografi, natur og nærmiljø. Fremstillingen skal ske med teknikken sunprinting, der bruges til at danne mønster på stof. Teknikken er oprindeligt opdaget på stillehavsøerne, hvor et stof med farve og planter har ligget til tørre i solen og tilfældigvis har givet et spændende aftryk på materialet.
Hjemmeside: på vej…

HOLD2 i 588 består af 12 personer.

Alex Bredkjær

Virksomhed: Âvijll
Bopæl: Bornholm

Inkyong

Virksomhed: jiin
Bopæl: Bornholm

Mads Brandt

Virksomhed: Fago
Bopæl:
Amager

Ane Cecilie Mogensen

Virksomhed: Sjinjara
Bopæl: Bornholm

Jakob Alsted

Virksomhed: Rø Jordbrug
Bopæl:
Bornholm

Nathalie Riis

Virksomhed: Majö
Bopæl: Bornholm

Anita Wøldike

Virksomhed: RÂR Naturhudpleje
Bopæl:
Bornholm

Jin Choi

Virksomhed: jiin
Bopæl:
Bornholm

Stine Marie Krebs

Virksomhed: Krebs Plantetryk
Bopæl:
 Jægerspris

Anne-Gro Haslund

Virksomhed: GROdesign
Bopæl:
Bornholm

Line Kramp

Virksomhed: Âvijll
Bopæl:
Bornholm

Tone Thunberg

Virksomhed: Vilje Design
Bopæl:
Bornholm

   

588 er Bornholms iværksætterprogram
– drevet af Business Center Bornholm og finansieret med støtte fraBornholms Vækstforum og EUs Socialfond.

588 HOVEDKVARTER: Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø – kontakt@588.dk